En helt ny reise

Frihet, Fred, Union

En «Ecole de vie, Caty Mari» uten Caty Mari er ikke en «Ecole de vie Caty Mari»! Det er en selvfølge at Caty kommer til Norge med jevne mellomrom. 


Undervisning "a la Caty" på Skolen i 2024

Undervisningen med Caty er ubeskrivelige og må oppleves!


Vi kaller dette en helt spesiell undervisning for her får du ikke bare med deg kunnskaper fra hennes utrolige vitenskap, men samtidig en dypere forståelse av livet generelt. Samtidig som vi lærer noe nytt, får vi også et innblikk over oss selv, hva som foregår på de dypere plan, andre bevissthets dimensjoner og en meget jordnær forklaring på hvordan dette påvirker våre skritt i hverdagen. Og det på alle områder, skulle det være profesjonelt, familie, personlig, relasjoner osv.


Det er et spesielt møte, det er helt klart. Caty har forandret livet til mange og har hjulpet tusenvis av mennesker komme seg videre der andre profesjonelle hadde gitt opp eller ikke fant løsninger, og det både psykisk og fysisk!


Hennes helt spesielle måte og jobbe på gjør det klart og tydelig for de som møter henne at det finns løsninger på det meste gjennom konkrete, enkle og noen ganger litt mer utfordrende skritt i hverdagen for og komme over kneika, men ingenting er umulig!

Hun har også denne evnen til å gå til roten av ting og som vi noen ganger ikke ante kunne være årsaken til det vi er i ferd med å leve, da hun går over alle grenser til det det mentale forstår. 


Dype traumer, sjokk og sår, det er ingenting hun ikke ser!

Det er 3 datoer og holde av for 2024!


  1. Lørdag 20. Januar til Torsdag 25. Januar (eller bare helgen 20/21)
  1. Lørdag 12. April til Torsdag 19. April (eller bare helgen 12/13)
  1. Lørdag 6. September til Tirsdag 9. September (eller bare helgen 6/7)Dere har muligheten til å være med hele uken eller bare over helgen hvis det ikke passer en hel uke. Selvfølgelig er uken anbefalt fordi da er det også inkludert en mer fysisk måte og jobbe på som bare hun har hemmeligheten til. Mens derimot helgen er lagt opp til mer gruppe arbeid inne. 

i alle tilfeller reiser du ikke herifra uten å huske dette møtet, det kan jeg garantere dere på forhånd!

Har du lyst på et møte med deg selv, kan et møte med Caty hjelpe