Caty Mari

En eksepsjonell kvinne

Noen mennesker skiller seg ut. Noen fordi de har gjort store ting og som har blitt verdenskjent gjennom historien som Ghandi og hans rolle i Indias kamp om uavhengighet fra Storbritannia. Noen fordi de har engasjert seg sterkt som talsmann for verdensfred med vekt på individets rett til et verdig liv som Dalai Lama. Noen som har grunnlagt viktige menneskelige aktiviteter og som har blitt hyllet for det de har gjort som Moder Theresa. Andre har forsket og testet metoder som i senere tid har blitt anerkjent som viktige grunnlag for en senere base i medisinsk psykologi eller filosofi som K.C. Jung og Freud.

Det som er generelt felles med alle disse eksemplene er at det har tatt tid for at disse ikoniske figurene har blitt anerkjent for det de har gjort. Dette har ikke skjedd over en natt og heller ikke uten utholdenhet eller tro på at det de gjorde var riktig.

Caty er en av disse, men siden vi mennesker er og har behov for bevis er hun bare i begynnelsen av denne reisen til å gå inn i historien. Som alle nevnt ovenfor, har tiden bevisst at de har virkelig forandret den menneskelige verdigheten.

Caty står bak mange viktige handlinger og har hjulpet mange og mye i denne verden som består av en konstant evolusjon, men er også ydmyk nok til å forholde seg til sitt oppdrag og ikke miste tid på å være i rampelyset. Det er Ikke bare i den menneskelige dimensjonen hun har gjort underverk, men også globalt og på en universal skala, som nå begynner å få resultater i materie. D.v.s vi begynner nå å se konkrete resultater på den utrolige jobben hun har gjort de siste 30 årene, og denne skolen er et eksempel. 30 år høres mye ut, men hvis vi igjen tar de eksemplene som er sitert ovenfor, ser vi at det har tatt mer tid enn dette, hvis ikke et helt liv, før de blei anerkjente for det de har gjort.

Siden Can Pal Punktet ikke er en metode eller en teknikk som kan bekreftes eller læres i bøker, må vi bruke tiden og konkrete attester fra de som har vært igjennom det for å kunne bevise at dette er et viktig element i den menneskelige og materielle evolusjonen.


Caty sine 3 fundamentale elementer og grunnlaget til hennes undervisning er;


Minnet, Viljen og Belastningen.


Hva er et minne?

Det er to typer minner, en i hjernen, som vi kan kalle de åndelige minner, og en i nedre del av magen, som vi kaller materielle minner. I begge er det minner om fakta som noen ganger ikke stemmer.

Hva er viljen?

Viljen er en impuls energi. Hvis denne er komprimert for ikke å ha vært i stand til å uttrykke seg på riktig måte kan dette føre til frustrasjon, angst og sinne, men hvis denne ikke er komprimert, oppstår nye ideer hvor tilsynelatende lukkede prosjekter eller personlige uttalelser kan gjennomføres.

Hva er en belastning?

En kraft av erkjennelse og samtidig minnet om sjokket over å ikke ha vært i stand til å gjennomføre impuls energien. Hvis denne handlingsenergien er komprimert, presser den oss til å gjøre nye ting, om og om igjen, men hvis belastnings energien er ren, vil denne energien være «verktøyet» til å fullføre prosjekter og ideer. 

Mot en bedre verden sammen

Caty Mari