Acebo i Spania

Extramadura, Caseres

7 dager "reatreat" i Acebo, Spania


ET STED MIDT I DET VAKRE LANDSKAPET I VEST SPANIA (3 TIMER FRA MADRID OG 2T30 FRA PORTUGAL) LIGGER ET "RETREAT" SENTER HVOR DU KAN KOMME BORT FRA HVERDAGENS STØY SAMTIDIG SOM DU KAN FÅ VEILEDNING OG EN SPESIELL UNDERVISNING. 

CATY MARI TAR OSS MED INN I SIN VERDEN.TA ETT SKRITT TILBAKE, FOR EN BEDRE FREMTID, MED EN SPESIELL KVINNE SOM UNDERVISER EN ANNERLEDES MÅTE Å LEVE PÅ.

Et liv der spiritualitet integreres i hvert skritt vi tar, som en selvfølge og i form av bevissthet - fra intelligens til bevissthet - om oss selv og alt rundt oss.

Hennes favorittuttrykk er; "intelligensen vet at treet trenger vann, bevisstheten vanner det!"

Med enkelhet og ydmykhet lærer hun oss om Can Pal Punktet, dette minneregisteret som vi alle har, som en godt skjult skatt, inne i vår fysiske kropp.

En undervisning forankret i materie for et roligere og mer vellykket liv.

Dette spesielle stedet, som yrer av gamle minner, fremmer tilknytning til våre egne forfedres minner gjennom elementene, historien og kultstedene vi vil besøke under oppholdet.

Hennes måte å formidle på er dypt menneskelig, og hun har valgt å forbli enkel, selv i sin styrke; Dette kalles visdom!

Med sin oppdagelse av Can Pal Punktet etter en kraftig oppvåkning for over 30 år siden, tar hun oss med på en reise inn i oss selv, og tilbake i tid, for å se, føle og oppdage deler av oss selv som er glemt og som bare venter på å uttrykke seg.


Hennes retreat senter, i det Spanske Extremadura, gjenspeiler alt hun bærer på og det hun har kommet for å formidle;  


  • Et fantastisk forhistorisk kunnskap gjennom minnene som føles på denne erobrerens jord
  • Hvor viktig tradisjoner er for å forstå hvordan vi kan tilpasse oss og lære av dem, for å bygge en fremtidig verden som er mer rettferdig og sammenhengende sammen.
  • Naturlig sosialitet gjennom de mange besøkene, aktivitetene, avslapningsøyeblikkene eller samlinger.
  • Generøsitet med overfloden av frukttrær, oliventrær og andre delikate gaver som denne jorden gir oss.
  • Flyt og friskhet med elver og naturlige bassenger.

Caty Mari er en sjaman som ikke er som alle andre! Hun verdsetter enkelheten i livet. For henne er spiritualiteten en integrert del av våre liv. Hun handler og veileder oss med mye tålmodighet for å lede oss mot en mer forankret, bevisst og forent menneskehet.

Dette er et møte som markerer og et opphold som transformerer. 


Aktiviteter og nyttige informasjoner


Når vi arbeider med elementene (å bygge teepee, steinmurer, grave i jorden og bade i elven), skjer det en reaksjon inne i oss. Caty vet hvilke elementer vi trenger for å komme oss videre. Denne helt spesielle måten å integrere på er Caty sin spesialitet! En Fysisk-Sensitiv metode som bare hun underviser!

Caty gir tid til alle, individuelt eller i gruppe arbeid under en av de tusenvis av oliven trærne på terrenget hennes. En god pause i skyggen mens du tar en god prat med henne kan ikke beskrives. 

Hun liker også å forklare essensen bak mange av hennes seremonier under oppholdet. Her får dere med dere detaljer av hvordan, og til hva, en seremoni kan være nyttig. Hun elsker og lære bort disse urgamle tradisjoner og riter. 

I en jurt, under åpen himmel eller i en hengekøye ved elvebredden, om natten er det tusenvis av stjerner! Ta med en sovepose slik at du kan velge hvor du vil sove. Men senteret har også enkelt- eller flersengsrom. Alle finner sin komfort her. 


Informasjon og reservasjon 


For all informasjon og reservasjoner, vennligst kontakt Ecole de Vie Caty Mari i Norge.

Pris ; 1150 Euro - Full pensjon (Alle måltider og overnatting) samt Caty sin veiledning og spesielle undervisning gjennom hele oppholdet. Prisen inkluderer ikke flybillett og transport. Vanligvis leier hver gruppe en bil og deler transportkostnadene seg imellom. Fly til Madrid og leiebil for å kjøre til Acebo. 


Bli med på en opplevelse