Tradisjoner

her skjer det mye

Spesielle besøk 

Med jevne mellomrom får vi besøk av spesielle mennesker fra forskjellige tradisjoner og land.  


Siden denne skolen er basert på den urgamle levemåten i de berømte "CALPULLI"  er det helt naturlig å få besøk fra andre deler av verden og forskjellige tradisjoner også. 

Da kan vi lære hvordan andre tradisjoner fungerer samtidig som de kan lære av oss her i Nord også.  


CATY MARI er gründeren til alle de forskjellige besøkene i Europa da det er hun som har møtt og "sett" de reelle kapasitetene til de som kommer på besøk. For henne er det vitalt at vi lærer av hverandre og spesielt at vi klarer å fungere sammen, tilpasse tradisjonene til dagens behov og  at vi kan co-eksistere sammen i fred, harmoni og felleskap.

Fra Lørdag 12. April til Torsdag 19. April (eller bare helgen 12/13)

Kommer også hun til Norge for å dele sin utrolige reise og kunnskaper med oss under et retreat "a la Caty" som bare hun kan kunsten. 

Dette er virkelig et møte en ikke bør gå glipp av og her er det enorm mye å få med seg..AZTEC TRADISJONENE


I år hadde vi besøk av Medisin Kvinnen Rocio Saltillo Esquivel og hennes sønn Enrique. 

En kjærlighetshistorie som kommer til å gjenta seg hvert år da hun blei like forelsket i Norge som vi i henne og Enrique!

For en ydmykhet og styrke samtidig og det var utrolig og lære av hennes visdom og kunnskap innen Aztec tradisjonene og de farge fulle og fantastiske Conchera dansene. Bli med neste gang for dette er noe å ikke gå glipp av!

Hennes Healing hadde stor suksess og resultater som nesten ikke er til å tro!

Vi gleder oss til å få henne tilbake neste år.MAYA TRADISJONENE


I fjor hadde vi besøk av Adrian Xopan som tok med seg Maya tradisjonene og hvordan det å leve med flyt er, og hvor viktig det er å være bevisste på naturen og det lille omkring oss. 

Han holdt også en konferanse om det som er i ferd med og skje i Mexico med den flotte og urgamle verdensarven av Maya Monumentene hvor regjeringen vill bygge et nytt flott tog verk for at turistene kan komme seg lettere frem. 

Et eksepsjonelt besøk som vi gleder oss til å gjenta i 2024 da han kommer tilbake til Norge.
SVETTEHYTTER

Både Adrian og Rocio holdt hver sine svettehytter eller "Temazcal" som det heter i denne delen av verden, når de var her, og kommer til å gjøre det igjen på neste besøk.

Jeg tilbyr også en svettehytte seremoni under hvert sesongskifte eller i forhold til spesielle arrangement og forespørsler. Jeg liker også og holde fullmåne seremonier i svettehytten da månen har en direkte influens på oss og vår naturlig syklus. 

Dette er tilgjengelig for alle så sant helsen tillater det. 

Denne type seremoni eller ritualer er brukt til rensing av kropp, sjel og sinn for å komme ut som en "ny person" 

Rocio, som også er jordmor, hjelper kvinner å føde i slike svettehytter. 


for å få livet til å flyte