Sommerens hendelser

08.04.2024

I år kommer det virkelig til å skje fantastiske ting her på Livets Skole - Ecole de vie Caty Mari!

Etter å ha hatt Caty Mari her i Januar, hvor igjen urgamle og kraftfulle styrker/energier hjalp oss igjennom lag som ikke var til å tro, gjør vi oss nå klare for en sommer som kommer til å vekke mer kraft, tradisjoner og felleskap 💚

I juni får vi Adrian Xopan fra Maya tradisjonene tilbake til Norge 💚 denne Mexikanske Maya sjamanen som bærer hjertet på hånda og som får ting til å flyte som ingen andre! De som var med for 2 år siden har nok minner for livet. Hans helt spesielle tilværelse igjennom mange av sine hårreisende seremonier og Healing massasje er virkelig en opplevelse. Her blir det kjærlighet så det rekker for han bare oser av det. Det blir også rensende svettehytter som skreller av det som behøvs for en ny start! hold av datoen og meld deg allerede på hvis du vil være sikker på å få plass.

I september blir det dobbel kraft!

Caty Mari med sin utrolige visdom, uendelige kunnskap og praktfulle styrke i sin ydmykhet, er tilbake for å undervise å ta dere med på en dyp reise inn i dere selv med Can Pal Punktet og hennes utrolige egenskaper til å lese mennesker. Bli med på en uforglemmelig gruppe aktivitet hvor du får kontakt med deler av deg selv du aldri trodde skulle vært mulig eller i det hele tatt eksisterende. For alle som ønsker et møte med seg selv, er et møte med Caty sterkt å anbefale. Det er ikke nok ord for å beskrive hennes egenskaper. Det er også hun som har oppdaget både Adrian og Rocio på en av sine mange reiser til Mexico da hun er nominert spirituell sjef og bindings kvinne mellom Europeiske og Syd amerikanske tradisjoner. Hold av plassen din allerede nå for her blir det fort fullt.

Så har vi vår kraftige Medisin kvinne fra Aztekernes tradisjon Rocio Esquivel Saltillo! Her blir det liv med tradisjonell Aztec dans, seremonier som får enhver til å grøsse samt hennes utrolig evne til å kontakte våre forfedre om det skulle være gjennom en privat healing seanse for å rense opp i gamle og dypt grodde sår eller de kraftfulle seremoniene hun kommer til å holde.

Og for de som ønsker mer informasjon av hva denne skolen går ut på og hva vi virkelig gjør her, kan dere forberede dere ved å være med på en av de innsiktsfulle workshopene som jeg holder med gjevne mellomrom eller bare ta telefonen for å slå av en prat for det syns jeg er utrolig koselig.

Dere kan da få mer informasjon om hva Can Pal Punktet er, hvordan jeg jobber med min energi og evner også og hva vi planlegger på Livets skole i fremtiden.

"It is not rocket science, just back to the roots but adapted to todays needs & environement 💚"

En litt spesiell skole hvor tradisjoner, mennesker og naturen forenes i fred, respekt og felleskap.

Velkommen 🐉

For early sign up; info@ecoledeviecatymari.com